Lær spansk med Nora fra Venezuela

Lær spansk når og hvor du vil med din egen spansklærer på video.
Nivå: 
 Alle nivåer - Fra nybegynner til avansert
Språk: 
 Engelsk og Spansk
Gjennomførte timer: 
700
Aktive studenter: 
22
Ledighet: 
God

Hilsen fra Nora

Hello, my name is Nora, I'm 30 years old, born in Venezuela. I'm a kind and friendly person. I'm passionate about reading; also love cooking and video games. I'm excited to share about my culture and teach you Spanish.

Hva sier studentene om Nora?

5.0
9 vurderinger
Diana K. lærer spansk hos Spanishly

Veldig engasjerte lærere. Blitt tryggere på meg selv

Veldig engasjerte lærere, og flinke til å tilrettelegge undervisningen etter individuelle ønsker. Er i min andre måned nå og kjempe fornøyd. Spansklæreren har hjulpet meg å føle meg tryggere på meg selv muntlig samtidig som at jeg har lært mange nye ord, og merker jeg blir flinkere i språket med hver time jeg tar. Anbefales!

Aud Marit S. lærer spansk hos Spanishly

Eit lukketreff. Det kunne ikkje ha vore betre

Nora og eg har no hatt undervisning sidan september. Fyrst annankvar veke, og no kvar veke. Det går kjempefint. Me er vortne godt kjende, og har det hyggeleg saman. Me er på 'line', trass aldersskilnaden. Ho er 31år, og eg er 65 år. Samtalen går svært lett, , og timen går som ein røyk. Eg får god snakketrening, og får lærar om kultur og skikkar i Argentina. No er verda 'mindre' enn før, så me har kjennskap til mykje av det same. Eg ser spanske og latinamerikanske filmar og seriar på Netflix, og samler opp ord og uttrykk som me diskuterer i timane. Og eg har stadig grammatikalske spørsmål. Nora forklarer greitt og tydeleg, og eg lærer mykje. Eg underviser mannen min i grunnleggande spansk, og eg lærer hjå Nora korleis å undervisa han. Så at eg møtte Nora som lærar, er eit lukketreff. Det kunne ikkje ha vore betre.

Viktoria N. lærer spansk hos Spanishly

Anbefaler de 111% etter å ha tatt timer i fire måneder

Spanishly tilbyr gode, profesjonelle og vennlige lærere som hjelper deg å lære språket. Kursene er gjennom internett, Zoom, Skype det som du og lærer blir enige om. De tilbyr en gratis time for å deg ett innblikk om hvordan alt henger sammen, og du kan spørre om hva enn du vil, det er veldig godt tilbud spør du meg! Jeg har vært abonnent i fire måneder hvor jeg har hatt tre timer i uka sammen med læreren min. De er billige og du får masse trening og veiledning for pengene! Jeg føler jeg har kommet langt i læringen allerede i forhold til før jeg fant Spanishly, noe som ikke er så rart, for læreren min er alltid veldig motiverende og bruker redskaper som for eksempel bilder, spill og lydopptak til å lære med. Læremetoder blir tilpasset etter hva som passer deg best, og du starter på det nivået du allerede er på. Som sagt så blir man enige leve og lærer i mellom, lærene til Spanishly er veldige gode å kommunisere med, og du merker at de er glade i jobben sin, jeg anbefaler de 111%

Kristian H. lærer spansk hos Spanishly

En genial måte å lære spansk på

Dette har for meg vært en genial måte å lære spansk på. I en hektisk hverdag med jobb, familieliv og mange aktiviteter for barna, så er det å ta en time webcam med Nora et fint avbrekk. Helt Coronafritt er det også, i tillegg til at det er meget effektivt. Nora er veldig flink til å se eleven og dens behov. Undervisningen legges opp etter nivå og ønske om en ønsker å lære. For min del ønsket jeg først å pinpointe det å forstå og gjøre forstått ved restaurantbesøk, i butikker, på flyplass etc... Dette er vi på god vei til.

Adelina U. lærer spansk hos Spanishly

Jeg har lært så mye og samtidig fått en ny venn! 🥰

Jeg vil absolutt anbefale å bruke Spanishly, har hatt privattimer med Nora i et par måneder nå og er super fornøyd med timene hennes. Føler jeg har lært så mye og samtidig fått en ny venn! 🥰

Even G. lærer spansk hos Spanishly

Veldig fint å utvikle språket i samtale en til en

Jeg vil også anbefale Spanishly! Veldig fint å kunne prøve og utvikle språket i samtaler en til en. Nora er veldig flink og tolmodig. 👏👏👏

Viktoria N. lærer spansk hos Spanishly

Stor forandring fra før jeg begynte hos Spanishly

Etter å ha søkt etter spanskkurs, fant jeg spanishly. De har en veldig god og enkel nettside som kommer opp som en av de første søkeresultater på spanskkurs. De har ansatte som svarer på alle spørsmål du eventuelt har gjennom en chat, og de svarer alltid i løpet av en dag. Jeg har nå hatt språktimer i 4 måneder og er veldig fornøyd. Timene er mellom deg og en lærer, og du kan velge å alltid ha den samme læreren om det ønskes. De er tydelig profesjonelle og ikke minst veldig vennlige. De tilrettelegger læringen etter deg og din læremåte, og har forskjellige gode resurser de tar i bruk som for eksempel lærenettsider med illustrasjoner. Jeg føler jeg alltid gjør fremgang i min læring, og kan se en stor forandring fra før jeg ble abonnent på spanishly og var helt nybegynner. Læreren min er veldig oppmuntrende og jeg føler meg alltid inspirert til å fortsette å lære etter hver spansk time. De er veldig billig i forhold til hva de tilbyr, spesielt hvis du abonnerer, noe som jeg vil anbefale. Jeg abonnerer og har tre timer kurs hver uke, som er den billigste, men også det mest effektive alternativet. Anbefaler spanishly 103%

Diana K. lærer spansk hos Spanishly

Veldig engasjerte lærere. Blitt tryggere på meg selv

Veldig engasjerte lærere, og flinke til å tilrettelegge undervisningen etter individuelle ønsker. Er i min andre måned nå og kjempe fornøyd. Spansklæreren har hjulpet meg å føle meg tryggere på meg selv muntlig samtidig som at jeg har lært mange nye ord, og merker jeg blir flinkere i språket med hver time jeg tar. Anbefales!

Kari K. lærer spansk hos Spanishly

Læreren min er flink og engasjert

Læreren min er flink og engasjert, opplegget er fleksibelt og tilpasset til mine formål og ønsker, og det er flott at jeg kan ha timer når det passer for meg.

Start din spanskreise med Spanishly

Få gratis uforpliktende prøvetime

 Møt din private spansklærer.
 Se om dette er noe for deg.
 Uforpliktende.

Kom i gang