Lær spansk med Alejandro fra Ecuador

Lær spansk når og hvor du vil med din egen spansklærer på video.
Nivå: 
 Alle nivåer - Fra nybegynner til avansert
Språk: 
 Engelsk og Spansk
Gjennomførte timer: 
200
Aktive studenter: 
15
Ledighet: 
God

Hilsen fra Alejandro

Hey hello! I'm Alejandro from Ecuador, in South America. I'm 27 years old and It'll be a pleasure for me to immerse you in one of the most beautiful languages in the world, Spanish! Do you want to improve your conversational skills or are you planning to go abroad and travel to Spanish-speaking countries? What are you waiting for schedule your first lesson? Learning Spanish has to be funny and easy!

Hva sier studentene om Alejandro?

5.0
3 vurderinger
Datteren til Jannicke M. lærer spansk hos Spanishly

Kunne ikke vært mer fornøyde

Vi har hatt ukentlige timer med Alejandro for datteren vår på 11 år de siste månedene og kunne ikke vært mer fornøyde! Han har et veldig bra undervisningsopplegg med mye variasjon, både quizer og historier og mye bruk av bilder - perfekt tilpasset alderen til eleven! I tillegg er han kjempehyggelig og blid og snakker vakkert spansk. Det er også interessant å snakke med noen i et land såpass langt fra Norge som Ecuador. Vi har også veldig positiv erfaring med de som driver Spanishly, får god hjelp hver gang jeg lurer på noe. Så her er det tommel opp på alle punkter! 🙂

Unni U. lærer spansk hos Spanishly

Læraren er god pedagog, i tillegg til å være både hyggelig og kunnskapsrik

Bra opplegg. Eg har valgt abonnement, med tre timar i veka, som akkurat no passar meg veldig bra. Eg får masse trening i å snakke, samtidig som læraren gir meg varierte oppgåver og tekstar som er akkurat passe utfordrande. Læraren er god pedagog, i tillegg til å være både hyggelig og kunnskapsrik.

Aurora F. lærer spansk hos Spanishly

Gikk fra karakter 3 til 5 i spansk på bare en måned

Veldig fornøyd med opplegget og prosessen. Alejandro hjalp meg å gå fra karakter 3 til 5 i spansk på bare en måned. Anbefales!

Start din spanskreise med Spanishly

Få gratis uforpliktende prøvetime

 Møt din private spansklærer.
 Se om dette er noe for deg.
 Uforpliktende.

Kom i gang